Breadcrumb image
Freycoo - obuv pre deti  - sandálky pre najmenších

Sandálky Freycoo s koženou podrážkou Eva - biele

Freycoo
PB-1350WH - 1002
29,90 €
S DPH

Pekné a moderné kožené detské topánky s koženou podrážkou. Vhodné ako prvé topánky do exteriéru aj interiéru. Sú mäkké a úplne ohybné, umožňujú precítiť zem pod nohami a tým prirodzene formovať a posilňovať detské nožičky.

Veľkosť
Množstvo na sklade

Freycoo - mäkké kožené topánočky vyrobené pre prvé krôčky alebo ako ochrana pred chladom pre najmenších.

Podrážka : Topánky majú trojvrstvovú koženú podrážku. Skladá sa z vonkajšej koženej vrstvy, vnútornej koženej vložky a medzi týmito dvoma vrstvami je všitá penová vložka. Na podrážke sú našité buď dve gumené okrúhle protišmykové podložky umiestnené pod pätou a pod prstami alebo jedna gumená podložka našitá na celej ploche podošvy. Gumená podložka je veľmi tenká a mäkká a nijako nebráni v ohýbaní podošvy.

Vrchný materiál : Vrchný materiál je vždy kvalitná koža.

 

Topánky sú úplne flexibilné a hodia sa na bežné nosenie na vonka aj do vnútorných priestorov. Vďaka mäkkej podrážke sa nožičkám úplne prispôsobia a umožňujú chodidlám prirodzene sa vyvíjať - ako pri chôdzi naboso. Majú širokú špičku, ktorá poskytuje priestor na prsty, ktoré sa nedeformujú ako sa to bežne stáva v úzkych topánočkách. Sú extra ľahké - jedna topánočka váži len cca. 50gramov.

Vďaka širšiemu strihu výborne sadnú aj bacuľatým nožičkám a aj nôžkam s vysokým nartom.

 

Tabulka veľkostí Freycoo Baby

 

Topánočky sú balené v originálnych krabičkách, vhodné ako darček.

 

Pred kúpou vždy starostlivo premerajte dĺžku chodidla!  Postavte dieťatko na list papiera, obkreslite mu nožičku a premerajte vzdialenosť od päty po najdlhší prst. Nezabudnite v topánočke nechať potrebný nadmerok približne 1cm.

 

 

 

PB-1350WH - 1002
1 Položky

Tabuľka dát

Typ obuvi
Barefoot
Letná
Typ podošvy
Kožená
Novinka

No customer reviews for the moment.

Produkty v rovnakej kategórii: 16