Breadcrumb image
  • Vypredané
Plus12 meracie zariadenie

PLUS12 meradlo

Plus12
PLUS001 - 315
13,90 €
S DPH

Plus12 - prvá presná meracia pomôcka na určenie správnej veľkosti obuvi. Meradlom je možné správne určiť dĺžku nohy aj vnútornú dĺžku topánok. Uľahčí nákup akýchkoľvek topánok pre Vaše deti alebo aj pre Vás.

Množstvo Vypredané

Skúšanie topánok s deťmi vie byť veľmi náročné. Deti často nespolupracujú, skúšanie ich nebaví, plačú, utekajú... A aj keď na skúšanie majú náladu, častokrát rodičia nevedia určiť, či je topánka dieťaťu dobrá, či ho netlačí. Nie vždy sa dá cez topánku nahmatať najdlhší prst a zistiť či je topánka dobrá. Navyše deti zvyknú prsty pokrčiť a tým znemožnia rodičom zistiť či je topánky dobrá.

Meradlo Plus12 je pomôcka, ktorá presne zmeria detskú nohu aj vnútro topánky. Navyše automaticky pridá 12mm nadmerok, ktorý je nutný na prirodzený pohyb nohy v topánke. Zjednoduší nákup akejkoľvek obuvi.

Detská noha rastie veľmi rýchlo, dieťa potrebuje topánky niekoľkokrát za rok a to niekoľko párov. Táto cenná pomôcka Vám bude slúžiť počas celého obdobia, kým dieťa nevyrastie a ušetrí Vám veľa problémov so skúšaním a s malými topánkami.

 

Plus12 - meradlo, ktoré presne zmeria dĺžku detských nožičiek, vnútornú dĺžku topánok a pomôže zvoliť správnu veľkosť obuvi.

Vedeli ste, že takmer polovica detí nosí malé topánky? Nesprávne zvolená veľkosť obuvi môže nožičky poškodiť. Aby topánky správne sedeli a netlačili, ich vnútorná dĺžka má byť aspoň o 12mm dlhšia ako sú nožičky dieťaťa. Správny nadmerok zabezpečí dostatok miesta pre pohyb prstov, ktorý je pri chôdzi prirodzený.

 

Čo meradlo plus12 dokáže:

  • Presne odmeria dĺžku nohy a automaticky pridá 12mm nadmerok.
  • Zmeria vnútornú dĺžku topánky (až do veľkosti 45).

 

Ako meradlo funguje:

Meranie nohy

Umiestnite meradlo vedľa nohy a roztiahnite ho tak, aby bol červený vrchol o niečo ďalej ako palec na nohe. Potom postavte dieťa - bosé alebo v dobre padnúcich ponožkách - na meradlo plus12.

meradlo plus 12 Plus12 meradlo

 

Jemne nadvihnite nožičku a zatlačte na červenú šípku (vrchol meradla) dokým nedosiahnete koniec nohy.

Plus12 meradlo

 

Na milimetrovej mierke (na zadnej strane meradla) odčítajte hodnotu, ktorá je rovná dĺžke nohy vrátane 12mm nadmerku. Získaná hodnota sa teda rovná dĺžke nohy+12mm nadmerku.

Plus12 meradlo

 

Meranie vnútornej dĺžky topánky

 

Vložte meradlo plus12 do topánky, pritlačte ho o zadnú časť a vysuňte tak, aby sa červená šípka dotýkala špičky topánky. Ak máte problém vložiť meradlo do topánky (červený vrchol meradla nedosiahne jej koniec) znamená to, že špička topánky je príliž nízka. Odčítajte hodnotu na zadnej strane meradla plus12.

 

Plus12 meracie zariadenie Meradlo Plus12

Bude topánka dobrá?

 

Ak sa hodnota dĺžky nohy odčítaná na meradle rovná hodnote získanej pri meraní vnútornej dĺžky topánky, topánka je dobrá a poskytuje aj potrebný 12mm nadmerok. Napríklad ak hodnota pri meraní nožičky je 180mm, potom aj hodnota odčítaná pri meraní vnútornej dĺžky topánky musí byť 180mm.

 

Meradlo plus12 Malá topánka

 

Videonávod v angličtine ako používať meradlo Plus12 si viete pozrieť kliknutím na tento odkaz :

https://www.youtube.com/watch?v=CtGpcPMXx8o

 

Návod na použitie a fotografie sú použité zo stránky : www.kidsfeet.info.

 

 

 

PLUS001 - 315
Novinka

No customer reviews for the moment.

Produkty v rovnakej kategórii: 16